Udělejte přítelkyni radost pod vánočním stromkem ponožkami a domácí obuví


Líbí se vám krásné ženské nohy a chodidla a chcete využít této příležitosti k tomu, poskytnout sami sobě rozkoš a zároveň udělat radost své přítelkyni pod vánočním stromkem? Pak nakupujte cíleně ponožky, punčocháče a domácí obuv https://www.prima-obchod.cz/produkty/modni-doplnky/ponozky-puncochace-a-domaci-obuv. Tento postup přináší i jisté výhody.

dámské ponožky

Snadno odhadnete velikost – nakupovat dámské oblečení jako dárek je pro muže někdy nepřekonatelný problém pro správný odhad velikosti. Musíte znát míru v pase, v bocích, přes prsa, délku rukávů atd. U obuvi a ponožek či silonových punčoch vystačíte jen s délkou chodidla v milimetrech, a to snadno změříte například vyjmutím a přeměřením vnitřní stélky často nošených bot.

Ponožky jsou veselé – obrovskou výhodou ponožek je možnost zapojit je do humoru a radostné recese. Nemusíte se vůbec stydět nosit ponožky s medvídky nebo s hvězdičkami, a to i tehdy, jste-li muž. Tato forma recese je brána jako dokonalý odvaz a takové ponožky jsou perfektní například na jakoukoli soukromou party – na oslavu narozenin či jmenin apod. Můžete to provést i tak, že darujete pod vánoční stromek dva nebo čtyři páry ponožek – pro sebe i pro přítelkyni se stejným vzorem a barvou, a pak na tu party vyrazíte společně.

punčochy

Punčochy 20 nebo 40 DEN – líbí se vám krásná ženská chodidla, zejména tvar prstů, úzká pata a hluboká klenby, kterou ještě dokáže zvýraznit silonová punčocha nebo ponožka? Pak můžete tyto výrobky zakoupit v e-shopu, ale měli byste vědět, co znamená označení 20 nebo 40 DEN. Nemá to ale nic společného s délkou nošení ve dnech nebo snad s jejich maximální životností, ale jde o sílu (tloušťku) materiálu. Zatímco 20 DEN jsou klasické průsvitné silonky, 40 DEN již průsvitné téměř nejsou a materiál je vhodný spíše pro silonové ponožky.

Domácí obuv – tam, kde se místnosti jen spoře vytápí, anebo na přebíhání z ložnice do koupelny po studené dlažbě či pro vaření v kuchyni v zimním období na studených dlaždicích přijdou vhod i zimní dámské balerínky. Sice zakryjí krásu rozkošných prstíků, ale v tomto případě je teplo přednější.